Objavljeno: jan 30 2018 11:49

Alu i pvc stolarija Plastikmag

Din

Objavljeno: jan 30 11:49
Pregleda: 3
Samostalna zanatska radnja Plastikmag se vec dugi niz godina bavi proizvodnjom,prodajom i ugradnjom PVC,ALU stolarije ,roletni,venecijanera i komarnika kao i dihtovanjem postojece stolarije.Delatnost nase firme je i zastakljivanje terasa!
Dihtovanje stolarije - je resenje koje Vam moze pomoci da ocuvate toplotu Vaseg stana,kuce kotokom zime i time smanjite racune za grejanje ili da ocuvate hladnocu tokom leta i opet smanjite racune za struju.
PVC stolarija je odlican izbor za vase prozore i vrata.Izradjuju se od kvalitetnog pvc materijala,ne krive se zahvaljujuci celicnom pojacanju koje poboljsava staticke karakteristike samog pvc materijala.Veci broj komora kod pvc profila obezbedjuju i bolju izolaciju,jer je vazduh bolji isolator u odnosu na sam pvc.
U nasoj proizvodnji koristimo kvalitetne materijale,kao i okove.Za Vas nasi majstori izlaze na teren kako bi uzeli tacne mere,da bi posle ugradnje imali sto manje posla da obradjujete otvor.
Venecijaneri su idealno i prakticno resenje za zastitu od sunca ali su ujedno i ukras enetrijera.Proizvodimo ih u velikoj paleti boja tako da mozete izabrati onu boju koja ce upotpuniti vas enterijer.
Roletne su savrsen i dugotrajan izbor za zastitu Vase stolarije od vetra,kise,snega ,hladnoce a ujedno su i toplotna i zvucna izolacija.
Komarnici su idealan nacin da specite ulazak nepozeljnih insekata,muva,komaraca u Vas stan ,kucu i poslovni prostor.Komarnici mogu da se postave na prozore,vrata ,krovne prozore i izradjeni su od kvalitetnog materijala fiberglasa koji im obezbedjuje dugotrajnost.
Tu samo za svaki dogovor!!!
Kontakt tel:063/7772068
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0637772068

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija