Objavljeno: avg 15 2018 12:12

2012 BMW 525 2.0d sport

EUR

Objavljeno: avg 15 12:12
Pregleda: 11
Pogledajte unutrašnjost vozila u 360° view na sledećem link-u:
https://goo.gl/v7IhNc

-Garancija na motor. Za svako vozilo dajemo garanciju na motor.

Na svako kupljeno vozilo kupac dobija garanciju na motor bez uslova da mora da uradi veliki servis kod nas ili da vozilo mora održavati isključivo u ovlašćenom servisu. Garancija na motor je povezana sa garancijom na kilometražu, što znači da veliki servis na vozilu ne mora odmah da se uradi, nego je potrebno da se kupac upravlja po fabričkom planu održavanja koji se propisuje za svaku marku vozila i tip motora posebno.

- Vozilo je proizvedeno kao putničko. Nije bilo teretno, niti je prepravljano. Na tržištu se pojavio veliki broj teretnih vozila koja su prepravljana u putnička vozila. Takva vozila su obično u lošijem stanju i sa mnogo većim brojem pređenih kilometara. Iz tog razloga dajemo garanciju da vozilo nije proizvedeno kao teretno niti je prepravljano.

-Cena za kupovinu na kredit je 22.550 EUR. Potvrđujemo potpunu tehničku ispravnost vozila: motor, menjač,elektronske uređaje(klima, navigacija, cd muzika...), kao i limarijske sklopove (da vozilo nije havarisano). Uz svako vozilo dobijate garanciju na: 1.KILOMETRAŽU , 2. dokumentaciju i poreklo.

-Svi automobili su kupljeni od prvog vlasnika. Mogućnost provere stanja vozila u ovlašćenom servisu ili kod vašeg servisera. Automobili su kupljeni u inostranstvu bez oštećenja i havarija. Kao dokaz posedujemo slike iz inostranstva prilikom kupovine. Svi automobili su uvezeni i carinjeni na originalnu kilometražu.

-SPECIJALNA PONUDA u saradnji sa Crédit Agricole Srbija: AUTO KREDIT SA 0% KAMATE Iznos kredita: do 3.000 EUR. Period otplate kredita: 36 meseci.

-SPECIJALNA PONUDA u saradnji sa ProCredit bankom, prodaja vozila na kredit za fizička i pravna lica, preduzetnike i registrovana gazdinstva: bez obaveznog učešća i bez obaveznog kaska. Nominalna kamatna stopa na kredite indeksirane u evrima: 5,99%. U ponudi su i auto krediti ProCredit banke indeksirani u dinarima bez obaveznog učešća i obaveznog kaska. Kamatna stopa: 5%+3mesečni Belibor (trenutno 8,3%).

-Vršimo povraćaj PDV-a za Kosovo, BiH, Crnu Goru kao i za druge zemlje.

-Ponuda Credit Agricole banke- dinarski auto krediti za fizička lica. Kamatna stopa izonosi: 6,9% sa prenosom zarade i 8,9% bez prenosa zarade. Učešće nije obavezno,a maksimalan period otplate je 84 meseca.

-Akcijska ponuda Komercijalne banke- auto krediti sa deviznom klauzulom ,nominalna kamatna stopa 5,5%, sa rokom otplate do
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija