Bez ulaganja, posao preko interneta

Tražim posao od: 02 mart 13:49 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Sektor : Drugo
Laka i jednostavna zarada!
Svi vi znate da koristite ili ste culi za Google, Facebook, Yahoo... E sada, možda niste znali da su to ustvari velike, ogromne korporacije, koje zaraduju milione i milione dolara od onih malih reklama koje vidite sa strane.
Šacica ljudi se dosetila da doskoci tome! Napravili su korporaciju WAZZUB koja ce biti velika poput Google-a ili Facebook-a, ali za razliku od njih, nece zadržavati ogromne milione samo za sebe...delice ih - i to sa vama!

Pravi se BETA verzija WAZZUB-a koja ce biti lansirana 09.aprila! Do tada su vrata svima širom otvorena - kada dodje 9-ti april, vrata se zatvaraju, lansira se BETA verzija i vlasnici dele 50% akcija WAZZUB-a sa svim korisnicima koji su se do tada prijavili za ucešce u ovoj ogromnoj akciji!
Vaše je samo da se registrujete i to na sledeći način:
kopirajte dole navedeni link u vaš internet pretraživač

http://signup.wazzub.info/?lrRef=bd0b6213

Nakon toga dobijate na Vasu e-mail adresu link za verifikaciju clanstva (potvrdu clanstva).Morate da pritisnete na taj link i time ste odradili verifikaciju tj. potvrdili ste clanstvo.Samim tim postali ste clan WAZZUB kompanije i dobijate svoj referral link za preporuku drugim osobama da se pridruze kompaniji Wazzub.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu