Posao - prodaja PARFEMA & kozmetike

Tražim posao od: 28 feb. 08:17 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Sektor : Drugo
Potrebni ambiciozni saradnici, distributeri,

kao i vlasnici parfimerija ili trgovina sa područja Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Rumunije i Bugarske

koji bi se bavili distribucijom Essens kozmetike i parfema.

Zarada od 33-40% od prodaje + ostvarena dobit po marketing planu.

Dobrodošli su svi: mlađi, stariji, žene, muškarci, više ili manje vični prodaji. . . Najbitnija je želja da se postignu ciljevi. Nama je važno da našim saradnicima posao predstavlja zadovoljstvo. Za detaljnije informacije možete nam se javiti e-mailom ili telefonom i mi ćemo vas uputiti na pravu adresu. Mislimo da zajedno sa nama možete ostvariti svoje snove.

Da li možete da zamislite posao gde nemate šefa; gde Vas niko ne tera da radite, ako Vi to ne želite; gde drugi rade za Vas, a i Vi za njih, iz zadovoljstva; gde uvek imate dovoljno vremena i za rad i za porodicu? Da li možete da zamislite posao koji se razvija zahvaljujući Vašim saradnicima, čak i onda kada Vi ne radite? Da li možete da zamislite da redovno dobijate članove u svojoj mreži potrošača/saradnika, iako Vi u tom trenutku ne radite, a samim tim dobijate i priliku da odlično zaradite?

Zamislili ste? Sada više ne morate da zamišljate. Mi Vam nudimo takvu priliku. Odlučite li da postanete član Essens Worlda preko našeg sajta Essens. rs i osuđeni ste na uspeh! Kako? Objasnićemo Vam detaljno. Dobrodosli !
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu