Primus Hub

Tražim posao od: 09 nov. 17:29 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Sektor : Drugo
PRIMUS HUB je bivsi Wealth4all Team! Primus Hub je sada jos bolji i bice jos uspesniji!
Primus Hub solial je novi koncept drustvenih medija koji Vam omogucava da zaradite novac, zabavite se I da radite ono sto vec radite da se druzite sa svojim prijateljima na drustvenim mrezama. Primus Hub ima i cetiri nove mogicnosti, a to su: PRIMUS MARKETING koji Vam omogucava da reklamirate vec postojeci business. PRIMUS AUKCIJA vam omogucava aukcije, poklon kartice, poklon putovanja itd, na kome cete biti nagradjeni za isporuku robe. PRIMUS MALL je online prodavnica sa hiljadama brend proizvoda sa popustom od 30% - 40%, na kojima mozete pomoci drugima da ustede novac. PRIMUS OGLASI je mesto za baner reklamiranje, test reklame i obuke. Popoci ce Vam da vas Primus Hub posao podignete na visi nivo.
Deteljnije o ovom poslu i prijaviti se za isti mozete videti na linku ispod: http://www.primushub.com/mvmsd
Pridruzicete nam se tako sto cete kliknuti na link u teksti i kliknuti na JOIN NOW treba da popunite kratak formilar i da kliknete na SING UP! Sa ovim poslom imacete odlicnu dodatnu zaradu i mogucnost da reklamirate dodatan posao.
Primus Hub je trenutno u fazi pred – registracije, sto znaci da je pravo vreme da nam se sada pridruzite i zauzmete svoje mesto na najvisim pozicijama.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu