Laka i jednostavna zarada!

Tražim posao od: 29 feb. 20:17 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Beograd
Sektor : Informacione tehnologije
Pocnite da zaradjujete od 9.Aprila 2012.
Pravi se BETA verzija WAZZUB-a koja ce biti lansirana 09.aprila! Do tada su vrata svima širom otvorena - kada dodje 9-ti april, vrata se zatvaraju, lansira se BETA verzija i vlasnici dele 50% akcija WAZZUB-a sa svim korisnicima koji su se do tada prijavili za ucešce u ovoj ogromnoj akciji!
Vaše je samo da se registrujete i to na sledeći način:
kopirajte dole navedeni link u vaš internet pretraživač

http://signup.wazzub.info/?lrRef=585bed98

Nakon toga dobijate na Vasu e-mail adresu link za verifikaciju clanstva (potvrdu clanstva).Morate da pritisnete na taj link i time ste odradili verifikaciju tj. potvrdili ste clanstvo.Samim tim postali ste clan WAZZUB kompanije i dobijate svoj referral link za preporuku drugim osobama da se pridruze kompaniji Wazzub.Pravi se BETA verzija WAZZUB-a koja ce biti lansirana 09.aprila! Do tada su vrata svima širom otvorena - kada dodje 9-ti april, vrata se zatvaraju, lansira se BETA verzija i vlasnici dele 50% akcija WAZZUB-a sa svim korisnicima koji su se do tada prijavili za ucešce u ovoj ogromnoj akciji!
Vaše je samo da se registrujete i to na sledeći način:
kopirajte dole navedeni link u vaš internet pretraživač

http://signup.wazzub.info/?lrRef=cd42d785

Nakon toga dobijate na Vasu e-mail adresu link za verifikaciju clanstva (potvrdu clanstva).Morate da pritisnete na taj link i time ste odradili verifikaciju tj. potvrdili ste clanstvo.Samim tim postali ste clan WAZZUB kompanije i dobijate svoj referral link za preporuku drugim osobama da se pridruze kompaniji Wazzub.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu