FAKULTET ZA EVROPSKE PRAVNO-POLITIČKE STUDIJE

Tražim posao od: ssluzba 29 okt. 22:29 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Novi Sad
Sektor : Drugo
Nastavnik engleskog jezika

USLOVI:
završen odgovarajući fakultet, stručni naziv: diplomirani profesor engleskog jezika i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Nastavnik nemačkog jezika

USLOVI:
završen odgovarajući fakultet, stručni naziv: diplomirani profesor nemačkog jezika i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Asistent za užu naučnu oblast javnopravnih nauka

USLOVI:
završen pravni fakultet, stručni naziv: diplomirani pravnik-master, upisane doktorske studije prava, prosečna ocena tokom studija preko 08,00 i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Asistent za užu naučnu oblast privatnopravnih nauka
3 izvršioca

USLOVI:
završen pravni fakultet, stručni naziv: diplomirani pravnik-master, upisane doktorske studije prava i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Asistent za užu naučnu oblast političkih nauka

USLOVI:
završen odgovarajući fakultet, stručni naziv: diplomirani politikolog, upisane doktorske studije političkih nauka i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu