Posao koji obavljate iz svog doma

Tražim posao od: Jasmina Markovic 29 avg. 18:03 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Priština
Sektor : Informacione tehnologije
NAJBOLJI INTERNET POSAO !!!

Nemas posao a zelis da radis!
Radis za minimalac i stalno se prebrojavas!
Zelis vise! Sad imas priliku da radis i zaradis!

Registracija u SFI je besplatna. SFI kompanija uspesno posluje vec 15 godina, i sa svojim filijalama prisutna je u celom svetu. Ulaskom u SFI kompaniju dajes sebi priliku da konacno uzmes svoj zivot u svoje ruke, da radis i zaradis!
Odmah u startu da sve bude jasno, ovo nije posao za sve one koji misle da ce preko noci doci do uspeha i novca. Takav posao ne postoji! Svi vi koji nemate vremena i plasite se rada ovo takodje nije posao za vas! Nemojte se uclanjivati da bi samo videli sta ovde ima, nemojte na taj nacin gubiti svoje a i moje vreme.
Ovo je posao za sve vas koji ste spremni da ulozite vreme i ozbiljan rad, koji zelite da se posvetite ozbiljnom poslu, sa kojim cete moci da zivite svoj zivot! Posao obavljete iz svog doma u vreme koje vama odgovara. Znanje i iskustvo vam nije potrebno, zato sto vam SFI daje besplatnu obuku kroz svakodnevne lekcije .Uz vas ce uvek stajati tim koji ce vam pruziti podrsku i pomoc. Odmah po registraciji, koja je besplatna,dobicete prvi mejl sa upustvima za vas rad, a onda kroz svakodnevne radne zadatke koji traze 15 minuta vaseg vremena, skupljacete poene, a zatim idu reklame, oglasavanje, aukcijske prodaja, zelite vasu robu i usluge da ponudite na prodaju u nasoj prodavnic-moze i to,….. i jos mnogo toga. Na vama je da izaberete sta od svega ili sve, zelite da radite, nema ogranicenja.
Samo od vaseg ulozenog rada i vremena zavisi vas uspeh.
http://www.sfi1.biz/13036716
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu