Objavljeno: feb 27 2020 10:44

Вибромастер за бетон 1,8м CIMEX VS35-2

Din

Objavljeno: feb 27 10:44
Pregleda: 6

Вибромастер CIMEX VS35-2 - дизајниран за изглађивање и изравнавање бетона одмах након полагања. Поред изравнавања и изравнавања, вибромастер служи и за сабијање површине (до 75 мм) положеног бетона, чиме се постиже густина и чврстоћа. Цимек Вибро јарбол са две ручке није потребно унапред пунити јер се може директно увући на бетонску површину.
Вибромастер је компактан, лаган за састављање и транспорт. Дужина плоче може бити од 1,8 м до 5,0 м, зависно од потребе. Вибромастер CIMEX VS35-2 се стандардно покреће компактним и поузданим четворотактним мотором. Дуљина и угао ручица су подесиви, што поред сигурног и чврстог држања омогућава максималну практичност у раду и прецизно вођење вибрационе тестере. Непосредно поред дршка вибрацијског јарбола налази се полуга са трајно подесивим лептиром за гас и дугме за гашење машине. Ради лакшег складиштења, на постољу вибро јарбола налази се корак.


Достава из Бугарске
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija