Objavljeno: mar 31 2020 02:09

UGOSTITELJSKA I PEKARSKA OPREMA

Objavljeno: mar 31 02:09
Pregleda: 15
Proizvodimo i prodajemo sve uređaje i elemente za ugostiteljstvo, kompletno izrađene od INOX-a, u skladu sa HACCP standardom. U ponudi imamo:
-PEKARSKU OPREMU (peći, fermentacione komore, vitrine, mesilice...), navedeni elementi su za opremanje proizvodnog i izložbenog dela svake pekare.
-TERMIČKU OPREMU (šporeti, roštilji, friteze, kiperi, kazani...) koja je neophodna svakoj savremenoj profesionalnoj kuhinji i služi za pripremu svih vrsta hrane. U ovu kategoriju spadaju i manji (stoni) uređaji kojima se načešće opremaju manji lokali za fast food (fiteze, roštilji, palačinkare, girosi, lampe za podgrevanje...).
-RASHLADNU OPREMU (ormari, stolovi, komore, vitrine...) i služi za čuvanje i izlaganje pića, mesa, suhomesnatih i mlečnih proizvoda, pekarskih i poslastičarskh proizvoda, i održavanje njihove temperature.
-NEUTRALNU OPREMU (stolovi, sudopere, ormari, haube, stalaže...) koja je obavezna i osnovni sastavni deo svake kuhinje gde se proizvodi i priprema hrana.
-Neutralnim elementima i rashladnim stolovima (neutralno/rashladni retro pult) opremamo šankove barova i kafića.

Kao proizvođači, opremu izrađujemo u standardnim veličinama ali i po porudžbini u skladu sa željama i potrebama naručioca, i uslovima prostora.

www.elmiss.com
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
+38163604088

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija