Objavljeno: okt 29 2012 10:29

FAKULTET ZA EVROPSKE PRAVNO-POLITIČKE STUDIJE

Objavljeno: okt 29 10:29
Pregleda: 4
Nastavnik engleskog jezika

USLOVI:
završen odgovarajući fakultet, stručni naziv: diplomirani profesor engleskog jezika i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Nastavnik nemačkog jezika

USLOVI:
završen odgovarajući fakultet, stručni naziv: diplomirani profesor nemačkog jezika i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Asistent za užu naučnu oblast javnopravnih nauka

USLOVI:
završen pravni fakultet, stručni naziv: diplomirani pravnik-master, upisane doktorske studije prava, prosečna ocena tokom studija preko 08,00 i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Asistent za užu naučnu oblast privatnopravnih nauka
3 izvršioca

USLOVI:
završen pravni fakultet, stručni naziv: diplomirani pravnik-master, upisane doktorske studije prava i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.

Asistent za užu naučnu oblast političkih nauka

USLOVI:
završen odgovarajući fakultet, stručni naziv: diplomirani politikolog, upisane doktorske studije političkih nauka i opšti i posebni uslovi predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Fakulteta, sposobnost za nastavni rad.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0216756-201

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija