Objavljeno: apr 08 2015 10:19

Muški frizer- Berber

Objavljeno: apr 08 10:19
Pregleda: 2
Rad u smenama od 08:00 do 14:00 i od 14:00 do 20:00, dva dana nedeljno od 08:00 do 20:00, slobodan dan (pon-pet) Na posao se dolazi 15 min ranije, mušterije se primaju do 20:00 bez obzira kolika je guzva trenutno, radi se dok svi, koji su ušli pre 20:00, budu ošišani. Kod nas je frizer ujedno i domaćin berbernice i zahtevamo maksimalno uljudno i domaćinsko ponašanje zaposlenih prema mušterijama. Blagovremeno poručivanje sredstava i opreme neophodne za rad, održavanje higijene berbernice i prostora ispred berbernice, održavanje i redovna sterilizacija alata i opreme, obaveštavanje mušterija o promocijama i akcijama koje pravimo. Dodatne slobodne dane je neophodno najaviti minimum 15 dana ranije.

Broj izvršilaca
2

Znanja i veštine
Šišanje makazama i mašinicom, brijanje, šišanje dece, duža kosa

Profil kandidata
Od kandidata se zahteva prvenstveno da voli svoj posao, kao i da je spreman da i dalje uči i usavršava se. Poštovanje, ljubaznost i uslužnost prema mušterijama, kolegama i poslovnim partnerima se podrazumeva. Održavanje lične higijene primereno veku u kom živimo. Osobine koje su preporučljive: pedantnost, ljubaznost, učtivost, kolegijalnost, poštenje. Berber je u obavezi da obezbedi kvalitetne makaze koje su mu neophodne za rad.

Radno iskustvo
1 godina

Nudimo
Isplata na 15 dana, rad na procenat (zarada isključivo zavisi od znanja i angažovanosti kandidata) Dobar bakšiš, prijatne i kulturne mušterije, dodatna zarada od prodaje naše kozmetike u berbernici. Rad u timu, učenje, dodatna obuka.

Napomena
Pri dolasku na inicijalni razgovor za posao ponesite vaš alat (makaze i češalj). Radi se sa našim Wahl mašinama.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
063/222-603

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija