Objavljeno: mar 04 2023 05:45

Translate, copywriting, chat, content creation

Objavljeno: mar 04 05:45
Pregleda: 36
Tražite vrhunskog prevoditelja, copywritera i stručnjaka za stvaranje sadržaja?

Ako tražite nekoga ko će prevoditi vaše tekstove s jednog jezika na drugi, stvoriti vrhunski sadržaj za vaše web stranice ili društvene medije, ili napisati uverljive marketinške materijale za vaše poslovanje, imate sreće - jer tačno to radim i ja sam na tragu novih radnih prilika.

Moje iskustvo u prevoditeljskim poslovima obuhvata prevođenje različitih vrsta tekstova, od službenih dokumenata do književnosti i marketinga. Uvijek se trudim biti što precizniji i da zadržim izvorno značenje i stil.

Kao copywriter i stvaralac sadržaja, pristupam svakom projektu s kreativnošću i predanošću. Imam iskustva u pisanju za različite platforme, uključujući web stranice, blogove, društvene medije i e-poštu. Nudim usluge pisanja sadržaja od vrhunskog kvaliteta, a u svakom projektu stavljam naglasak na ciljano tržište i poruku koju želite preneti.

Kao stručnjak za stvaranje sadržaja, radim na svakom projektu s ciljem da stvorim sadržaj koji će privući vašu publiku i poboljšati vaše poslovanje. Osim toga, mogu raditi na povećanju vašeg dosega i angažmana putem društvenih medija, pomoću proverenih marketinških strategija i taktika.

Ako tražite prevoditelja, copywritera ili stručnjaka za stvaranje sadržaja koji će vam pomoći u rastu vašeg poslovanja, kontaktirajte me danas i počnimo raditi zajedno!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
36

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija