Objavljeno: avg 20 2020 12:06

Prodavac u salonu keramike

Objavljeno: avg 20 12:06
Pregleda: 13
Zahtevi: potreban prodavac za rad u salonu opreme za kupatila/prodavnici boja i lakova, poželjno sa iskustvom u nekoj od traženih oblasti; komunikativnost i odgovornost su važne odlike, iskustvo je velika prednost.

Uslovi rada: radni dani (idealno druga smena od 12 - 20h) + subota 08-16h, ali sve je stvar dogovora; rad u novo-renoviranom salonu opreme za kupatila/prodavnici boja i lakova ukupne površine oko 80 m2, u svakoj smeni sa najmanje dvojicom kolega; mesečna plata varira pre svega od iskustva u branši, minimalna startna plata je 50.000 din, veća je za kandidata sa više iskustva; idealan kandidat - mlađa komunikativna osoba sa solidnim iskustvom u maloprodaji opreme za kupatila; čitav prodajni asortiman firme možete videti na sajtu www.interprom.rs

Dužnosti: rad sa kupcima u salonu, maloprodaja, prodaja krajnjim kupcima opreme za kupatila (pločice, sanitarije, nameštaj za kupatila i tome sl.), održavanje urednosti salona i organizacija uzoraka u salonu; logistička pomoć pri organizaciji isporuke robe kupcima, timski rad sa kolegama.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija