Objavljeno: mar 13 2018 12:35

Sobar/ica u hotelu

Objavljeno: mar 13 12:35
Pregleda: 5
Partners & Orka, reklamna HR agencija i agencija za zapošljavanje, za svog klijenta Hotel M potražuje radnike za poziciju sobar/ica u hotelu. Mesto zaposlenja: Beograd, Hotel M. Opis posla: Čišćenje i spremanje soba i apartmana po jasno definisanim kriterijumima; Čišćenje i održavanje higijene zajedničkih prostorijama u hotelu; Staranje o sredstvima za rad i vođenje računa o potrebnim higijenskim sredstvima Uslovi: II, III, IV stepen stručne spreme; Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Nudimo: Mesečnu zaradu u visini od 30.000 dinara; Mogućnost napredovanja u zavisnosti od angažovanosti radnika; Rad u dve smene (8 sati dnevno); Prijava radnog odnosa. Profil kandidata: Pedantnost, marljivost, odgovornost, ljubaznost. Napomena: Zainteresovani kandidati svoje radne biografije mogu poslati putem elektronske kontakt forme, ili se prijaviti lično u prostorijama Agencije Partners & Orka, Durmitorksa 14, Savski venac, Beograd, svakog radnog dana od 09 do 16h. Kandidati radne biografije mogu slati na: [email protected]
Informacije na telefone: 011/2683-486 ili 064/126 -00-55
Kandidati koji svoje radne biografije dostavljaju elektronskim putem, saglasni su da se njihovi lični podaci mogu koristi u procesu selekcije i regrutacije kandidata, u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Oglas aktuelan 30 dana od dana postavke.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0641260055

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija