Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

NIŠ - ŠIRI CENTAR GRADA - IZDAVANJE - LOKAL, 76m2

350 EUR /mesečno

Oglas preduzeća Iznajmljuje se od: Avenija nekretnine 01 jul 08:55 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Iznajmljuje se
Oglašivač
Fizičko lice
Površina
Lokacija
Niš
Prostorije
Drugo
IZDAVANJE - LOKAL, 76m2 - ŠIRI CENTAR GRADA- U prilici smo da Vam ponudimo lokal za izdavanje površine 76m2 koji se izdaje prazan u širem centru grada na par minuta hoda od centra Niša. Lokal se nalazi do glavne ulice.Opis lokacije: Jedna od traženijih lokacija u Nišu. Prometno mesto u neposrednoj blizini svih bitnijih ugostiteljskih objekata, palilulske pijace, kao i samog centra grada.Opis lokala: Ceo lokal je ulično orijentisan sa velikim i svetlim portalima. U nivou je sa ostavom koja istovremeno može da služi i kao magacin, 1 mokri čvor i prostrane prostorije na ulazu u lokal. Stolarija je aluminijumska, a na podu je keramika i u jednoj od prostorija je postavljen parket. Potrebna manja ulaganja, kao i ugradnja klime po potrebi.Odličan lokal na izuzetnoj lokaciji, pogodan za kućnu hemiju, veće trgovinske radnje itd. Parking je prekoputa lokala.POTREBAN DEPOZIT U VISINI PRVE KIRIJE.Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 069/601-261. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rsRegistarski broj posrednika: 669

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija