Objavljeno: okt 03 2019 11:32

Otiraci za firme

Din

Objavljeno: okt 03 11:32
Pregleda: 3
Otiraci za firme
Cleanmate doo svojim korisnicima obezbeđuje upotrebu uvek efikasnog otirača za njihov poslovni prostor. Proces zamene korišćenog čistim otiračem traje svega nekoliko sekundi i ne narušava svakodnevne poslovne aktivnosti naših klijenata. Zamena otirača se obavlja u jednakim vremenskim intervalima, u zavisnosti od potrebe i dogovora. Klijent je oslobođen bio kakve početne investicije s obzirom an to da od Cleanmate-a ne kupuje otirač, već ga dobija na korišćenje za vreme ugovorene saradnje.
Za sve potrebne informacije i savete u vezi sa odabirom, veličinom i bojom otirača na raspolaganju Vam je iskusan tim naših komercijalista. Ova služba će Vam na licu mesta, svojim stručnim savetom, pomoći da upotpunite poslovno okruženje, preporučujući najadekvatniji otirač kako bi se što manje nečistoće unosilo u Vaš prostor.
Pored palete jednobojnih otirača, naša kompanija Vam pruža mogućnost da sami osmislite originalan dezen Vašeg otirača u vidu simbola, teksta, crteža, ili sa logoom Vaše kompanije a naši dizajneri će realizovati vaše početne zamisli.
Korisnici su na vrhu naše piramide vrednosti. Oni svojim željama i potrebama definišu cilj našeg preduzeća. Stalno pratimo i merimo nivo zadovoljstva naših korisnika zbog toga što su oni naš najveći potencijal i dugoročni partneri naše firme.
BUdite slobodni da nas kontaktirate i uverite se u kvalitet nasih otiraca!

Kontakt tel : 069/600-111 ; 011/396-0675
Više informacija : http: //www.cleanmate.rs
E-mail : info@cleanmate. rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija