Objavljeno: okt 12 2023 11:25

Konfete, prodaja konfeta u rinfuzi ili u patronama

EUR

Objavljeno: okt 12 11:25
Pregleda: 12
Uvoznici smo biorazgradivih konfeta u obliku listica i traka.Iste prodajemo, kako gradjanima,tako i firmama na celoj teritoriji bivse SFRJ. Konfete za rucno ispucavanja u patronama lako možete sami da aktivirate jednostavnim zakretanjem šake. Konfete u obliku srca u beloj i crvenoj boji namenjene su prvenstveno za proslavu vencanja. Domet ovih listica ispaljenih iz patrone duzine 66cm i precnika 5cm je do 12m.Konfete i patrone šaljemo klijentima u Srbiji brzom poštom uz placanje prilikom preuzimanja.
Opremljeni smo da mozemo konfetama da posipamo iz blastera na masovnim skupovima veliku kolicinu konfeta u kratkom roku sa više strana.Posedujemo opremu za ispucavanje konfeta iz patrona putem elektricnih signala zicano ili daljinskom komandom. Oprema za ispucavanje je prilagodjena modernim standardima za ispucavanje u halama, bez prisustva pirotehnike. Na sva Vaša eventualna pitanja, spremni smo da Vam pruzimo brze, strucane i kvalitetne odgovore.Tel.:+381 63 516 404.
Link ka svim nasim cenovnicima :
https://drive.google.com/folderview?id=0B7YGY_2pMgHzfnJIaUlXMGM2MUtZakZLaHFFay1GSlQxbG12RmdleGEya2x2cVA5Z2dhSTA&usp=sharing
Link ka fotografijama i filmovima eksplozija balona i konfeta :
https://drive.google.com/folderview?id=0B7YGY_2pMgHzfm5tUzNCZk1fcXBGbmlUbFRYaV9vclJXdmsxc3ZwRWZyVHlGTzc2ZDdEMTA&usp=sharing
E-mail:[email protected]
Pogledajte naš sajt : http://www.baloniprint.co.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija