Objavljeno: avg 14 2017 10:17

Preko 200 sorti raznih sadnica voca!

Objavljeno: avg 14 10:17
Pregleda: 7
Proizvodnju voćnih sadnica radimo krajnje profesionalno, i trudimo se da opravdamo ime rasadnika ( Profesional ).
Naše voćne sadnice su sertifikovane, a većim delom repro materijal uvozimo iz Holandije i to iz rasadnika ,, Vermeerderingstuinen ,, .
U rasadniku, odnosno u našoj porodici imamo poljoprivredne stručnjake i to: Inženjera zaštite bilja, inženjera voćarstva i vinogradarstva, poljoprivrednog tehničara opšti smer, i tehničara voćar - vinogradar
Preko 200 sorti raznih vrsta voća, počev od jabučastih, koštičavih, jezgrastih, jagodičastih, bobičastih i egzotičnih vrsta.
Zatim, veliki asortiman tuja, ruža stablašica i klasičnih ruža.
Nudimo vam i varijantu ugovaranja proizvodnje za narednu godinu, gde su sve sadnice 30% jeftinije.
Stojimo uvek iza naših proizvoda, tako da vam garantujemo tačnost sorti, zdravstveno stanje i dajemo garanciju na prijem naših sadnica u procentu od 95 do 98 %.
Lična isporuka sa naše strane za veće količine sadnica, dok manju količinu poručenih sadnica dobijate brzom poštom na kućnu adresu, a plaćate nakon preuzimanja. Takođe ih možete preuzeti kod nas u rasadniku, a možete i na nekom od naših maloprodajnih mesta u Srbiji.
Nudimo vam i varijantu ugovaranja proizvodnje za narednu godinu, gde su sve sadnice 30% jeftinije.
KONTAKT
063/8114-568
Rasadnik "Profesional"
Ljubava bb
37254 Kruševac
[email protected]
http://sadniceprofesional.rs/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija