Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Virago - prirodom protiv virusa i bakterija

3 699 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Angie ZDRAVLJE I LEPOTA 28 avg 22:35 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
Hand and Body Lotion NOVO !! (1000 ml) 1 750 Din
  ŽELATINSKE KAPSULE BELOG LUKA I PERSUNA 1 790 Din
Ulje Žutog Noćurka 2 299 Din
KOMPLEKS ZA JAČANJE IMUNITETA ImmunVirex 30 kapsula 3 090 Din
Virago je višekomponentni preparat, koji sadrži aktivne materije koje pospešuju imunitet, i ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo. Sastojci: ekstrakt lista masline, Purpurni zvončić, Mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne materije se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma naspram čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

Aktivne sastojke biljke Mačja kandža je moderna nauka već uglavnom identifikovala, i tako su mehanizmi aktivnih materija danas već poznati. Jedan deo aktivnih materija poseduje značajne antioksidantske osobine. Prema ispitivanjima, dokazana su sledeća svojstva ove biljke: sprečavanje nastajanja zapaljenja, uništava viruse i štetne slobodne radikale.
Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi, koji značajno pospešuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tela.

Mačja kandža sadrži elemente za koje se otkrilo i to, da imaju diureticka svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sistema, tojest pomažu u opuštanju. Mačja kandža je u Evropi dospela u žižu javnosti zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.

online porudzbina

Angie ZDRAVLJE I LEPOTA
+381658408486
Leaflet
ANATOMSKI JASTUK OD HELJDE 2 589 Din
KOMPLEKS ZA JAČANJE IMUNITETA ImmunVirex 30 kapsula 3 090 Din
NAJNOVIJI AQUARION , PRECISTAC I JONIZATOR VODE! 239 400 Din
OxyMax (60 ml) Stabilizovani kiseonik 6 020 Din
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija