Kompanijski oglas Objavljeno: nov 26 2022 06:39

Ulje Žutog Noćurka

Din

Objavljeno: nov 26 06:39
Pregleda: 99
Kapsule koje sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline obezbeđuju se iz prirodnog izvora,
Žutog Noćurka, jer ih naše namirnice uglavnom ne sadrže u potrebnim količinama, mada su neophodne za zdravu funkciju cirkulacionog sistema.

Žuti Noćurak je biljka koja raste u Južnoj Americi i Kanadi. U ulju žutog noćurka nalaze se dve važne nezasićene kiseline: linolna kiselina i gama-linolenska kiselina, koje su poznate po svojim brojnim blagotvornim dejstvima. Ulje Žutog Noćurka sadrži Linolna kiselinu i gama-linolenska kiselinu, koje regulišu telesnu težinu, smanjuju krvni pritisak i verovatnoću nastanka krvnih ugrušaka, čime mogu da umanje rizik od nastanka srčanih oboljenja i krvarenja u mozgu.
Ulje žutog noćurka može da bude blagotvorno i na drugim područjima:

Ulje žutog noćurka olakšava neprijatne simptome koji prethode menstruaciji (predmenstrualni sindrom - PMS),
Ulje žutog noćurka u izvesnoj meri štiti jetru od štetnih uticaja alkohola, poboljšava funkciju imunog sistema i usporava proces starenja.
Naša ishrana je bogata zasićenim masnim kiselinama i holesterolom, a siromašna za organizam korisnim nezasićenim masnim kiselinama i stoga ulje žutog noćurka i njegovo korišćenje ima veliki značaj.
Opis linka
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija