Kompanijski oglas Objavljeno: feb 28 2017 05:10

Paradajz Omar`s Lebanese-plodovi do 1,5 kg!

Din

Objavljeno: feb 28 05:10
Pregleda: 5
Paradajz Omar-plodovi do 1,5 kg.Svrstava se najukusnije vrste.

Jedan od najvecih paradajza koje mozete uzgajati.Ima odlican ukus,otporan na bolesti,odlican za sve one koji zele da uzgajaju velike paradajze. Visokopronosna organska sorta, težina plodova je od 400 gr do 1500gr. U našim uslovima težina ploda je od 300-1000gr.
Uzgoj se vrši isto kao kod obicnog paradajza, jedino ako zaista zelite divovske plodove, savetujemo Vam da ostavite samo nekoliko cvetova na biljci!
Za vreme vegetacije biljku je potrebno prihraniti odgovarajucim kolicinama djubriva.
Setva : S proleća od februara do kraja maja . Ukoliko se uzgaja u stakleniku tokom cele godine ( ukoliko se uzgaja u stakleniku neophodno je veštačko opšrašivanje ) . Seme se seje u toplim lejama ili u kontejnerima u kompostu.Kompost za zasejavanje predstavlja smešu supstrata treseta, peska i pregorelog stajnjaka. Seme se pokriva sa 1,5-2 cm. komposta. Tople leje ili kontenjeri se pokrivaju folijom sve dok seme ne počne da niče i posle toga se skida . Pikira se nakon 20 dana od klijanja.

Klijanje: Temperatura iznad 15 C

Lokacija : Zahteva svetlost i umerenu vlažnost.
Ogranicen broj,nema jos puno u zalihama.
Kupujete 5 semenke
Pogledajte i ostale moje aukcije,hvala.
Saljem posle uplate na racun cene izlicitirane robe + postarine od 46 din.
Opis linka

Nena

Odeca 
Poseti stranicu naše prodavnice

Partizanska

0652103550

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija