Objavljeno: jun 12 2018 07:30

Moj višak sadnica Goji Berry-JB-1

EUR

Objavljeno: jun 12 07:30
Pregleda: 15
Prodajem moj višak sadnica Goji Berry-JB-1 komad 3e
Sadnice je uvezla poznate firme A&S UNION iz Subotice gde su na moje ime u rezervaciji.
Posedujemo EUR-1 sertifikat,fitosanitarnu dozvolu,sertifikat da nije GMO,sertifikat da je IN VITORO proizvedena sadnica u Institutu ˝BIO TREE˝ sertifikat proizvođača o uslovima za gajenje.
Sadnice su spremne za sadnju. Mozete i direktno kontaktirati gde ćete dobiti kompletnu podrušku I savete za sadnju I dalje.
kontakt: “A&S UNION” D.O.O. Subotica Ive Andrića 7
Telefoni: 024/4525-813, 4522-268
Fax:024/4525-813
e-mail: [email protected]
http://www.asunion.rs/goji/goji-berry-gb1/

https://www.youtube.com/watch?v=f5EVdYZYoR8&t=26s
https://www.youtube.com/watch?v=z3qNDnQVQ4s


Biljka Goji potiče sa Tibeta ( Lycium barbarum) i smatra se hrana i lek za dug vek. Nazivaju je i crveni dijamant u medicini.Smatraju je kao prirodna pomoć za revitalizaciju opšteg stanja zdravlja organizma : olakšanje bolnog stanja zglobova, zaštite i bolje funkcionisanje jetre i srca, opušta krvne sudove i pojačava prokrvljenost i prenos kiseonika kroz krvni sistem, smanjuje krvni pritisak, sprečava starenje kože, rešava problem uvećanja prostate, poboljšava vid i smanjuje senilnost kod starijih osoba. Američki stručnjaci je smatraju voćem veka. Istraživanja su potvrdila da Goji plodovi sadrže 18 aminokiselina , koje su neophodne za organizam , 21 mineral, mnogo vitamina, aminokiselina i ostalih sastojaka potrebni za jačanje imuniteta organizma koji je preduslov za zdrav i dug život čoveka.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
063403749

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija