Kompanijski oglas Objavljeno: mar 28 2023 04:58

Gotova jela

Din

Objavljeno: mar 28 04:58
Pregleda: 10
PP S & S Čuvari Tradicije je porodična firma iz istočne Srbije. Restoranima, kafanama, objektima brze hrane, vinarijama, barovima, fizičkim licima nudimo gotov proizvod “Vlašku magiju” pripremljen na stari tradicionalan način, meso zaliveno u mast (kao nekada što se čuvalo meso). Vaše je samo da podgerejete “Vlašku magiju” i poslužite je gostima.Idealno kada vam dođu nenajavaljeni gosti. Za sve vrste proslava.
Način upotrebe: Željenu količinu izvaditi iz masti i ugrejati u rerni, mikrotalasnoj peći ili konvektomatu u poklopljenoj posudi. Količinu koja vam ostane, nakon podgrevanja, samo vratiti u frižider, možete ponovo grejati više puta!
Rok trajanja je 2 meseca (čuvati u frižideru). Proizvod uvek možete zamrznuti i samim tim mu produžiti vek trajanja. Apsolutno ne menja ni ukus ni miris nakon odmrzavanja.
Ponuda i cenovnik
Vakum pakovanje, 1 kg - 1800 din
Način dostave
Porudžbine šaljemo brzom poštom širom Srbije ili dovozimo lično na adresu (za veće porudžbine). Jednom do dva puta mesečno vršimo isporuku na određenim lokacijama u Beogradu. Minimum za porudžbinu je 1 kg . Doplata za dostavu koju vršimo u Beogradu je 200 dinara po porudžbini. Za veću porudžbinu korigujemo cenu i dovozimo lično!
Kontakt telefon za porudžbine - 0642737816
Opis linka

PR S&S ČUVARI TRADICIJE

Proizvodnja gotovih jela
Poseti stranicu naše prodavnice

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
0642737816

Adresa:

Oglasi prodavca:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija