Objavljeno: okt 24 2017 08:40

CEPOGUGUZAC ekstremno ljuti sos-umak

Din

Objavljeno: okt 24 08:40
Pregleda: 50
Sa ponosom predstavljamo iz naše male proizvodnje CEPOGUZAC extremno ljuti sos-umak napravljen od sopstveno uzgajenih najljućih ljutih papričica na svetu (Carolina Reaper, Moruga scorpion, Naga Jolokia, Trinidad Dauglah, 7 pod primo. .. ) koje su spojenje u recepturu spravljanja domaće "ljutenice" i kombinaciji začina i soseva Dalekog Istoka . Ovakav sos se još nije pojavio na našem tržištu a izdvaja ga sledeće:

1. 3 X veća zapremnina (210 ml) od sličnih soseva na tržištu (na pr. Tabasco sos).
2. 3 X veća gustina skoro kao ajvar.
3. 10 X veća ljutina nego bilo koji sos-umak koji se ikad pojavio u Srbiji.
4. Cena sličnih soseva van Srbije je preko 20 eura.

100% domaće, 100% prirodno.

Ovaj umak je daleko od obične ljutine. Efekat ljutine je toliko jak da se nipošto ne trebate opuštati prilikom probe, a kamoli podmentnuti nekom da se ne upozori šta jede. Kolika je njegova LJUTINA je činjenica da jedna kafena kašica može da oljuti celu teglu ajvara, celi lonac sa gulašem, pasuljem, ribljom čorbom i sl. Ukoliko ovaj sos u maloj količini stavite u 1 lit. kečapa dobićete ozbiljno ljuti kečap. Konzumirajte obavezno sa hranom, ali ako vam njegov požar zahvati usta možete gasiti jogurtom ili mlekom, naravno neko i pivom i vinom.
Kako deluje na receptore u ustima?
- Kada probate CEPOGUZAC prvo što osetite je pun, predivan ukus sastojaka i začina koji se nalaze u njemu, nakon 10-20 sekundi kreće POŽAR u ustima pa zato veliki oprez.

SASTOJCI OPISANI u slici br.4 ovog oglasa
PAZITE da ne dodje u dodir sa očima, nije preporučljivo sos dodirivati golim rukama. Čuvati van domašaja dece.
SAMO ZA HRABRE SREĆNO ! ! ! KONZUMIRATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST.
Dostava i plaćanje:
- Postexpressom ukoliko uplatite unapred na tekući račun koji dobijete od nas (cena sosa + poštarina) plaćate poštarinu 150 dinara. odnosno pouzećem cena dostave 240 dinara plaćanje prilikom preuzimanja /ovo su cene za 1. kom. sosa/.

Probajte "CEPOGUZAC" SOS o kome celi REGION priča ! ! !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
50

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija