Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

MARJAN MARKET

1 Din

Prodaje se od: prezentacije wienna 26 okt 18:01 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Leaflet
Marjan Market – predstavlja lokalnu, porodičnu firmu koja je od prvog dana imala jasan cilj da Vam svakog dana pruži uživanje u kupovini.

Od momenta kada je 2000. godine otvorio svoj prvi maloprodajni objekat, Marjan Market je dao obećanje sebi i svojim prvim potrošačima da će se uvek boriti za široku lepezu ponude, kako domaćih, tako i stranih proizvoda.

Danas zahvaljujući Vama, ova firma predstavlja trgovinski lanac maloprodajnih objekata, koja neguje dobre odnose sa svojim brojnim potrošačima. Svakog dana se u našim marketima nalazi pažljivo odabran asortiman robe ispraćen linijom cena koja omogućava svima bezbrižnu i laku kupovinu.

Pored inovativnog asortimana robe za široku potrošnju u Marjan Market objektima ćete pronaći ljubazno i profesionalno osoblje koje krasi našu firmu.

Usmereni smo ka potrebama, željama i predlozima naših potrošača, da im izađemo u susret, omogućimo im brojna sniženja, brzu uslugu i dobar doživljaj kupovine.

Vodeći se ovim stavovima u poslovanju, Marjan Market maloprodajna mreža danas broji osam komšijskih prodavnica koje možete posetiti na više lokacija u Kučevu, Kučajni, Kaoni, Seni i Rabrovu.

Kako bi Vama omogućili da lakše dođete do proizvoda koji su vam svakodnevno potrebni nastavićemo da se unapredjujemo i rastemo.

Želimo da olakšamo i obogatimo životni stil našim potrošačima, stoga ćemo ostati fokusirani na Vaše potrebe i pažljivo ćemo saslušati svaku Vašu kritiku ne bi li Vi uživali u kupovini u Marjan Market trgovini.

Mozete pronaci na nasim zvanicnim profilima i informacije o tome koji su to nasi akcijski proizvodi ,kao i rok trajanja akcije. Ne propustite priliku da se informisete o popustima pre odlaska u kupovinu : FB stranici I Instagram-u.

Uzivajte u kupovini u Marjan marketima!

Prodavnica br. 1 – Ul. Braće Ivković bb, Naselje Pek, Kučevo, tel. 069/699-361

Prodavnica br. 2 – Ul. Braće Ivković bb, Naselje Kolonija, Kučevo, tel. 069/699-362

Prodavnica br. 3 – Kučajna centar, tel. 069/699-363

Prodavnica br. 4 – Kaona centar, tel. 069/699-364

Prodavnica br. 5 – Ul. Žike Popovića br. 24, Kučevo, tel. 069/699-365

Prodavnica br. 6 – Sena centar, tel. 069/699-368

Prodavnica br. 7 – Ul. Žike Popovića bb, Rabrovo, tel. 069/358-79-10

Prodavnica br. 8 – Ul. Slobodana Jovića br. 3, Kučevo, tel. 069/699-367
prezentacije wienna
 
069699361
Leaflet
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija