Objavljeno: sep 09 2019 03:54

Casovi engleskog jezika - diplomirani profesor

Din

Objavljeno: sep 09 03:54
Pregleda: 3
Diplomirani profesor engleskog jezika, 20 god iskustva u radu (rad sa osnovcima, studentima, srednjoskolcima,odraslima, priprema za ispite, poznavanje skolskih programa), polozena licenca za rad u drzavnim skolama, clan Udruzenja prevodilaca Srbije.
Drzim casove: Konverzacije
Priprema ispita TOEFL,IELTS,CAE,FCE
Poslovni engleski
Pomoc u skolskom programu
Pomoc u pripremi kolokvijuma, ispita na fakultetima....
Casove drzim uzivo ili putem Skype-a, Viber-a, WhatsApp-a, video poziv ili bez kamere. (za casove online dobijate besplatan materijal)
Ukoliko niste sigurni koji ste nivo, radim testiranje. Takodje, s obzirom na godine iskustva i rada delom sam sakupila a delom sama napisala veliku bazu materijala za vezbanje, testove i sl. Program se odredjuje u skladu sa individualnim potrebama. (poznajem mnogo programa i na osnovu iskustva mogu da odredim kome bi sta najbolje odgovaralo)

Cena casa: 60 min 1000 din
90 min 1200 din
Popust ukoliko placate mesecno
Lokacija je Karaburma, s tim sto postoji mogucnost dolaska uz nadoplatu ukoliko ste opstina Palilula ili Stari grad.

Kontakt telefon: 060 3776 094 Mirjana

Nije dovoljno samo poznavati jezik, potrebno je UMETI preneti znanje, a za to su potrebne godine rada i iskustva. Ne dozvolite da Vam engleski jezik predstavlja prepreku u ostvarivanju licnih ciljeva. Jedino ulaganje za koje znate sa sigurnoscu da Vam nece propasti jeste ulaganje u Vas same i Vase znanje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija