Objavljeno: okt 25 2017 08:45

ULTRA CEPOGUZAC ekstremno ljuti sos

Objavljeno: okt 25 08:45
Pregleda: 137
Nakon velikog uspeha koji je doživeo naš sos CEPOGUZAC proširili smo njegovu familiju ljutih soseva, i prvi medju njima a do sada i NAJ-LJUĆI koji je ikad proizveden u Srbiji je:
ULTRA CEPOGUZAC
Sos je izradjen na recepturi standardnog CEPOGUZCA, zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji novih vrsta paprika sos smo obogatili sa novim ekstremima u koje spadaju medju prvih 5 u svetu:
CAROLINA REAPER (najljuća paprika na svetu jačine preko 2.000.000 SHU najnoviji Ginisov rekord), za njom slede TRINIDAD MORUGA SCORPION, BLACK NAGA, BHUT JOLOKIA RED, TRINIDAD 7 POT sve su ljutine preko 1.000.000 SHU što ih svrstava u ekstremno ljute paprike. Kolika je ljutina ovih paprika govori pokazatelj da naše domaće papričice imaju prosečnu ljutinu od 7.000 do 10.000 SHU.
Po našoj proceni nakon obrade naš ULTRA CEPOGUZAC ima ljutinu od 500.000 - 600.000 SHU što ga svrstava u najljuće soseve kako kod nas tako i u svetu.
Sa ovim sosom treba biti obazriv, prvu probu preporučujemo na vrhu čačkalice a onda dozirati količinu u zavistnosti od vaše tolerancije na ljutinu. Nemojte se šaliti sa nekim koji nije naviknut na ljuto jer može doživeti ozbiljne posledice a vi ćete dobiti žestoku psovku. Sos je namenjen samo za ozbiljne "jedače" ljutog ali mogu da probaju i oni koji imaju želju da osete pravi požar u ustima. Efekat ljutine kreće nakon 10-15 sekundi a traje poprilično dugo. Izbegavajte dodir golim rukama.

Sos je pakovan u staklenim bočica od 100 ml. zatvoren metalnim navojnim zatvaračem i zaliven čistim pčelinjim voskom.
Sastojke imate opisane na slici br.3 ovog oglasa /klikni na sliku za uvećanje/.
Konzumirate na sopstvenu odgovornost.
SREĆNO i HRABRO ! ! !

DOSTAVA se vrši postexpressom i možete platiti pouzećem, cena dostave je po cenovniku postexpressa. Ukoliko želite da smanjite trošak pouzećem možete unapred uplatiti cenu sosa + troškove dostave na račun koji ćete dobiti od nas. Rok isporuke je 1-3 radna dana.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
137
+381652666600

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija