Objavljeno: maj 29 2020 07:54

Časovi francuskog - uživo i putem interneta

Din

Objavljeno: maj 29 07:54
Pregleda: 4
Časovi francuskog za sve uzraste i nivoe, priprema za polaganje DELF i DALF ispita. Nudim časove na kućnoj adresi, kao i preko interneta.

Časovi za školarce, studente, pripreme za kontrolne zadatke, usmene odgovore, polaganje ispita.

Časovi konverzacije na kojima učite da se tečno, spontano i samouvereno izražavate na francuskom jeziku. Jedan od čestih problema prilikom učenja stranog jezika je komunikacija i spremnost pojedinca da svoje znanje upotrebi. Često se dešava da ljudi poseduju pasivno znanje jezika, što znači da su sposobni da ga razumeju, ali im je teško kada oni sami treba da govore. Dešava se da osoba ima visok nivo gramatičkog znanja i vokabulara, ali se teško izražava usmeno.

Časovi konverzacije su osmišljeni tako da poboljšaju vašu sposobnost komunikacije kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju.

Temeljna i sistematična priprema za polaganje međunarodnog zvaničnog ispita Ministarstva prosvete Republike Francuske DELF i DALF. Na časovima se upoznajete sa formom i svakim segmentom ispita, uvežbavaju se najbitnije gramatičke strukture i proširuje vokabular potreban za ispite. Modeli kao i materijal za pripremu ispita su obezbeđeni, na raspolaganju je bogata i raznovrsna literatura.

Časovi su prilagođeni potrebama svakog učenika.

Pošaljite poruku na broj 061 10 77 650. Popust za drugog učenika.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
+381611077650

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija