Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Časovi nemačkog preko Skype / Zoom platforme

1 200 Din

Prodaje se od: Marijana Petojevic 29 maj 20:34 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Časovi nemačkog jezika preko Skype / Zoom platforme.


Besplatne konsultacije 15-30min.


Sat vremena (60) minuta 1000din


Dvočas (90 minuta) 1200din


Pripreme za sve jezičke diplome (A1-C1): ÖSD, Goethe, Telc


Organizujem i celokupne kurseve od A1 do C1, takođe preko online platformi. Svaki kurs sastoji se od ukupno 40 školskih časova i ukupna cena svakog kursa je 25000 dinara, u to su uključeni svi dodatni materijali, udžbenici, radni listovi, video i audio zapisi. Moj cilj je da vam nemački jezik približim na što kreativniji način, obrađivanjem onih tema koje su vama interesantne, jer se jezik tako najlakše pamti, treba pronaći ono što osobu interesuje i tome se posvetiti. Zato u saradnji i dogovoru sa vama biram najinteresantnije članke, odlomke iz knjiga, filmova, časopisa koji će nam pomoći da naše časove učinimo zanimljivima! :)


Na našim časovima posvetićemo se i govornom jeziku i komunikaciji: ne treba da vas bude sramota da progovorite! Nije sramota pogrešiti, to je put do uspeha, tako da u našoj komunikaciji nema razloga za stid. :)


Časovi se održavaju onda kada vi to odaberete: najbolje dva puta nedeljno po 90 minuta, a izbor termina je na vama. :)

Organizujem konverzacijske kurseve na svim nivoima od A1 do C1. Nasrećnija sam kada vidim da kandidati iz časa u čas napreduju i usavršavaju svoje znanje. Konverzacijski kursevi traju 40 školskih časova i baziraju se na razgovoru, komentarisanju knjiga, filmova, serija.... svega što vas zanima!


Dodatne informacije o mom radu na Instagram profilu: @deutschinbelgrad


Tel: 069/5188858


Marijana Petojević
Ka vrhu