Objavljeno: maj 07 2017 01:54

Setanje i cuvanje kucnih ljubimaca <3

Din

Objavljeno: maj 07 01:54
Pregleda: 6
Odgovorna i pouzdana za cuvanje vaseg ljubimca :)
Imam iskustva svim kucnim ljubimcima.
Lako je pricati i smisljati bajke,jedno je realnost a drugo je prica,mi ne
moramo da hvalimo sebe pravi ljubitelj i cuvar ljubimca pokazuje se na delu a ne na recima,sa zadovoljstvom cemo pruziti najbolju uslugu vasem ljubimcu.
Razumem se u veterinu i radim sa veterinarom koji je poznat po svojim veterinarski kvalitetima i bice vasem ljubimcu 24h dostupan, tako da ce vas ljubimac biti u sigurnim rukama.
Mozete pogledati u galeriji ljubimce koje sam cuvala ,moji psu su dva mesanca,braon i crna mala :)
Mi smo pre iskljucivo radili po preporukama,ali sad iz razloga,pohvala,zahvlanosti,odusevljenja,odlucili smo da pocnemo samostalo da radimo ovaj posao.
Po slikama mozete zaljuciti kako je kod nas,koliko ustvari vasi ljubimci mogu da uzivaju,a ne da pate dok ste vi na odmoru,ili ste zauzeti dnevnim obavezama.
Mozete posetiti nasu web stranicu http://arkucnipansion.simplesite.com/
Prema svakom psu ili bilo kom ljubimcu ponasam se kao da je moj i pruzam najbolju negu,ljubav i paznju, vlasnica sam 2 psa vec 12 godina tako da imam mnogo iskustva,imala sam i macke 10 godina,prakticno znam sa svim kucnim ljubimcima tako da nema te zivotinjice koju ja nemogu cuvati.
I molim vas da se ne obazirete na ljude koje nemaju preca posla nego da namerno nekoga pljuju, ljudi koji su bili kod nas i kojima smo cuvali ljubimce imaju samo reci ,,hvala,, tako verujem da je i kod drugih ,ne mozete nekoga naterati da kod vas cuva ljubimca ,to vlasnik sam zakljuci, ljubimac moze da bude kod nas ili da ga obilazimo kod vas ,kako god vi pozelite :)
Možete me kontaktirati na telefon za vise informacija 0611374715
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0611374715

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija