Objavljeno: dec 07 2019 06:25

Merenje štetnog elektromagnetnog zračenja

Din

Objavljeno: dec 07 06:25
Pregleda: 17
Merenje štetnog zračenja u kući ili na poslu poreklom od aparata.
Ova zračenja su dokazano štetna po ljudsko zdravlje a mi ih ne možemo osetiti kao npr. duvanski dim. Meri se magnetno zračenje, električno polje i možda najvažnije elektromagneti talasi.
Izvori ovih talasa su poznati. To su elektroinstalacije, dalekovodi, antene, trafoi, električni aparati koji rade, mobilni telefoni, bežični ruteri, bežični telefoni, mikrotalasne peći itd. Merenjem na terenu dobijate realne vrednosti u datoj lokacij. Pošto ovo zračenje gubi energiju udaljavanjem od izvora, postoji bezbedna udaljenost od izvora ovih talasa. Na osnovu izvršenog merenja moguće je promeniti raspored u kući ili na poslu i tako boraviti na bezbednoj udaljenosti. Ovo je posebno važno za mesto gde se spava jer tu provodimo najveći deo vremena. Takođe, ovo zračenje je najštetnije za decu jer su ona manje otporna zbog građe tela.
Otkrijte da li je prostor u kome boravite bezbedan po zdravlje i ako nije učinite ga zdravijim.
Uz merenje dobijate i besplatne konsultacije za redukciju štetnog zračenja.
Niš i okolina.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17
0642134900

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija