Objavljeno: mar 24 2021 01:47

Rostilj dostava Sid

Din

Objavljeno: mar 24 01:47
Pregleda: 32
ROSTILJ DOSTAVA SID
Ukoliko trazite najbolji rostilj u Sidu ,ubedljivo najbolji rostilj je u ulici Nikole Tesle 46,Grill Merak.

Vešte ruke radnika i uvek budno oko gospođe Slavice Đačanin podigli su ovaj mali lokal sa 30 mesta za sedenje na visoki nivo kvaliteta usluga, da kako je jedan gost rekao: Šid može da se ponosi i uporedi ovo mesto sa renomiranim restoranima iz mnogo većih gradova.

Neprestana savremenizacija i nesebična investiranja pre svega u kvalitet uslugu i higijenu, a na drugom mestu i izgled svakog kutka, dovela je do toga da se s pravom može reći da se gost oseća prijatno dok je u lokalu i dok uživa u hrani sa obećanjem da će ponovo doći.
Trud, rad i disciplina, osnovni činioci uspešnog poslovanja, bili su tri najjača pokretača u srcu Slavice Đačanin da se vine u izrazito lepu granu delatnosti, sada, već davne 1997. godine.

Tog prvog dana meseca oktobra zapaljena je vatra koja i danas gori u roštilju Grill Merak-a, a i u srcu vlasnice, njenih saradnika, radnika i svakog gurmana koji uživa u ukusima jedinstvenog leskovačkog roštilja.

Dostupni smo Vam 24h.
Za sve informacije I porucivanje : 022/715250 ; 022/714435
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
32
022715250

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija