Objavljeno: mar 04 2013 10:37

Knjigovodstvo BIZNIS PLUS, racunovodstvo

Din

Din
Objavljeno: mar 04 10:37
Pregleda: 6
Zašto BIZNIS PLUS
Naše poslovanje se zasniva na nekoliko dimenzija za koje mi mislimo da bitno
doprinose dugoroenom uspehu partnerskog odnosa sa našim klijentima.

Na prvom mestu je TAČNOST Bezkompromisni kvalitet rada osiguravam dvostepenom kontrolom a rezultati te kontrole eine bitnu komponentu sigurnosti u radu.

Na drugom mestu je USLUŽNOST. Zadovoljstvo naših klijenata ispitujemo više puta godišnje te delujemo u skladu sa rezultatima tih ispitivanja kako bi klijenti bili još zadovoljniji.

Osim toga veoma smo stručni i imamo višegodišnje iskustvo u radu.

Verujemo da nije dovoljno da samo mi budemo informisani nego da je isto tako važna INFORMISANOST naših klijenata odnosno da potrebne informacije brzo i efikasno dodju do njih. Zato svoje klijente obavestavamo o najznačajnijim novostima u vezi zakonskih propisa,preduzetniekih prilika, vladinih i ostalih inicijativa za pomoa, i slično.

Na kraju kako bi mogli brzo i efikasno da zadovoljimo potrebe svojih klijenata koristimo najnapredniju tehnologiju. Komuniciranje putem elektronske pošte, stalna veza na internetu i efikasni i fleksibilni programski paketi, standardi su našeg poslovanja.
Kod novo-registrovanih radnji prvi mesec naših usluga se ne naplaćuje!
Sava Katanić


http://knjigovodstvo.weebly.com/


http://biznisplus.f4cio.in.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0643146216

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija