Objavljeno: apr 13 2021 03:20

Reiki tretmani

Din

Objavljeno: apr 13 03:20
Pregleda: 14
Sertifikovani Reiki praktičar sa dugogodišnjim iskustvom u zemlji i inostranstvu veoma uspešno pruža usluge Reiki tretmana. Reiki je metod energetskog lečenja rukopolaganjem. Reiki energija pojačava samolečenje organizma. Reiki je energija višeg nivoa od bioenergije jer unosi harmoniju u bolesno telo. Lepota Reikija je da leči i disharmoniju (bolest) i uzrok disharmonije. Davalac Reikija ne predaje svoju bioenergiju nego kanališe energiju višeg nivoa za lečenje bolesnika. Na ovaj način efekti su mnogo jači i uspešniji. Tretman može trajati od 30 minuta do 2 sata u zavisnosti od trenutnog energetskog stanja klijenta, pri čemu se na svakom od položaja zadržava onoliko dugo koliko je to klijentu potrebno.
Reiki energija pojačava imuni sistem, puni telo i duh sa energijom, vitalizira telo, umanjuje negativne efekte dnevnog stresa. Kratko rečeno: daje zdravlje! Reiki je jedan sistem predaje energije za iscelenje ljudi, životinja i biljaka. Ako negativni uticaji okoline predju jednu granicu - biće, bilo da je čovek, životinja ili biljka - oboli. Ako oštećenje nije prešlo granicu nepovratnih oštećenja, Reikijem se može biće isceliti.
Zakazivanje trtmana je nekoliko dana unapred. Prvi dolazak sa konsultacijom i savetovanjem o terapijama je besplatan.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
0637068838

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija