Objavljeno: apr 18 2024 11:08

PREVOĐENJE - ENGLESKI/SRPSKI i SRPSKI/ENGLESKI

Objavljeno: apr 18 11:08
Pregleda: 36
Treba vam kvalitetan, tačan, profesionalan i razumljiv prevod? Onda ste na pravom mestu. Profesorka engleskog jezika i prevodilac sa više od petnaest godina iskustva u prevođenju opštih i stručnih tekstova sa engleskog na srpski i srpskog na engleski. Samo neke od oblasti koje pokrivam su:

* pravo
* ekonomija
* finansije
* turizam
* ekologija
* građevinarstvo
* HR


Takođe prevodim i poslovnu korespondenciju, brošure, radne biografije, propratna pisma, prezentacije, kataloge, uputstva, priručnike, veb-sajtove… Pored kvaliteta i poštovanja rokova koji se podrazumevaju, tu su i stručnost, poverljivost, posvećenost i profesionalizam.

Ukoliko želite, možete dobiti besplatnu procenu prevoda, a jedna obračunska stranica sadrži 1800 karaktera sa razmacima (oko 250 reči) i odnosi se na prevedeni tekst. Cena može da varira u zavisnosti od oblasti, težine teksta i zadatog roka. Odobren je popust na količinu.

KAKO DO PREVODA? Veoma lako. Pošaljite dokument za koji vam je potreban prevod na imejl: [email protected] i dobićete odgovor u kratkom roku. Za sva dodatna pitanja ili nedoumice, stojim na raspolaganju.

Veb-sajt: https://evassprevodi.wordpress.com/

Nadam se uspešnoj saradnji, na obostrano zadovoljstvo.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
36
0641111

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija