Objavljeno: mar 17 2021 05:01

Pisem planove i programe za korekciju telesne mase

Din

Objavljeno: mar 17 05:01
Pregleda: 15
Profesor fizickog vaspitanja i sporta, student master studija, nudi pogodnosti da se poruci panel o zdravoj ishrani i vodjenje brige o navikama.
→U pravcu pravilne kontrole, dijagnoze, preporuka i saveta.

Najbolji se rezultati postizu uz licno zalaganje i angazovanjem u pristupanju odabranog licnog programa za pojedinca. Uz kraci anketni list i kroz test dijagnoze, dolazimo do odabira onih nutritivnih parametra koji najbolje odlucuju u odabiru pretezne dijete koja koristi klijentu.

Svaki program je individualan i rezultati se postizu uz razumevanje idealnih proporcija, odnosa hranljivih sastojaka, sastava i kolicine hrane.

Sluzim u svrhi da pomognem da se dodje do dokumentovanih podataka kako da objedinite svoje nove navike u pravcu da postignete zeljene rezultate sa ostvarivanjem plana, i dijetalnog planiranja.

Program je nephodno menjati, ali se uzevsi u celosti program koji nudim, moze nauciti kako i sami da kasnije postizete isto tako dobre rezultate. Nudim dugorocnu dobit za vas licni rast i razvoj.
Contact info: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
0616706628

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija