Objavljeno: avg 16 2020 10:19

Instalacija Windows sistema Novi Sad

Din

Din
Objavljeno: avg 16 10:19
Pregleda: 6
Kontakt detalji:Možete nas kontaktirati svaki dan od 08:00 do 22:00 email:[email protected] telefon: 061-26-99-152
Novi operativni sistem rešava probleme kao što su: sporo dizanje sistema, virus na hard disku, koče se miš i tastatura, usporen sistem koji se blokira kod otvaranja programa ... itd. Reinstalacija Windowsa u servisu kod nas je 1000 dinara i na terenu (teritorija Novoga Sada i Veternika) je 1500 dinara.
Kupio/la sam novi laptop, desktop računar ili tablet bez operativnog sistema i potrebna mi je instalacija sistema ... šta da radim ? . Pozovite nas izlazimo i na teren po Novome Sadu.. Instalacija sistema traje između 1,5 h - 2 h. Kompletno instaliranje operativnoh sistema sa instalacijom drajvera, podešavanjem i instalacijom pratećih programa maksimalno može potrajati do 3 h ako je potrebno usput obaviti i neki manji bekap podataka sa hard diska na kome se obavlja instalacija sistema. Spašavamo i podatke sa hard diska ukoliko ste slučajno obrisali ili formatirali hard, resetujemo windows lozinke ukoliko ste je zaboravili...
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0612699152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija