Objavljeno: sep 12 2019 10:57

Alarmne centrale

Objavljeno: sep 12 10:57
Pregleda: 2
Alarmni sistemi se projektuju za otkrivanje neovlašćenog upada u stambenu, poslovnu ili bilo koju drugu štićenu oblast. Postoji više tipova ovih sistema: oni koji imaju samo svrhu za zaštitu od neovlaščenog upada, i kombinovani sistemi koji pružaju zaštitu od upada i požara.
Sastoje se od alarmne centrale, senzora i detektora pokreta i delova integracije sa ostalim automatskim ili bezbedonosnim sistemima.

Alarmna centrala je srce sistema na koji se povezuju svi elementi sistema, čita senzorske ulaze, prati stanja alarma i moguće greške u sistemu, prima signale detektora i vrši alarmiranje pomoću sirena. U savremenim sistemima, ovo je obično jedna ili više procesorskih ploča unutar metalne kutije, zajedno sa napajanjem.

Senzori i detektori su uređaji koji otkrivaju neovlašćen upad. Postoje različite metode otkrivanja upada: kao što su praćenje vrata, prozora, praćenje pokreta, zvuka, lom stakla, vibracije ili druge poremećaje. Senzori mogu biti povezani sa alarmnom centralom žičanom ili bežičnom vezom.

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da u svoj asortiman uvrstimo celokupne asortimane proizvoda velikih svetskih firmi što možete videti na našem sajtu http://www.dracom.net/alarmne-centrale/

Konrakt: Ilić Vladimir 061/24-13-946
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija