Objavljeno: sep 07 2019 10:50

Rampe

Objavljeno: sep 07 10:50
Pregleda: 8
Rampe se koriste za automatizaciju ulaza / izlaza gde je potreban veliki broj prolaza.

Rampa je efikasan način za sprečavanje neovlašćenog ulaza vozila u ograđeni prostor neke firme, javne garaže ili zajednički parking stambenih objekata i slično. Veoma česta pojava na ulazima kompanija sa velikom frekvencijom prolaza su rampe ali i čuvari parking mesta. Kapije nisu predviđene da se često koriste na ulazima u poslovne objekte, jer su to po običaju velike širine prolaza i potrebno je dosta vremena da se kapija otvori.

Velika prednost rampe u odnosu na kliznu i krilnu kapiju je brzina otvaranja. Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo – za 3 ili 4 sekunde u zavisnosti od širine prolaza. U odnosu na kapiju kojoj je potrebno više od 20 sekundi osim hi-speed kapija gde je otvaranje duplo brže. Sa većom dužinom ruke, vreme podizanja i spuštanja mora da bude nešto duže, oko 4-6 sekundi. Što je ruka duža, inercija i operećenje kućišta i reduktora rampe su značajno veći.

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogučilo da montiramo i održavamo rampe svih proizvođača, sto možete pogledati na našem sajtu http://www.dracom.net/automatizacija/rampe/#.XXQynW1zzmE

Kontakt: Vladimir Ilić 061/24-13-946
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija