Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Postavljanje keramike (keramičkih pločica)

10 EUR

Prodaje se od: Aleksandar 24 jun 21:26 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Postavljanje keramike (keramičkih pločica) podnih i zidnih u kuhinji/kupatilu.
Cena za m2.
Stepenik po m dužine, kao i slično tome grede, stubovi, ivičnjaci, vertikale itd.
Prosečna cena ugradnje je 10ak eur (8-15)e/m2.
Obrada rupa/otvora za cevi/ventile i slično se (u izvesnim situacijama) dodatno naplaćuje po rupi/otvoru (do 5eur/1 otvoru). Postavljanje lajsni (u nekim slučajevima) naplaćuje se posebno (1,5 do 3eur/1m dužine). Ukoliko je u pitanju manja površina, tipa do 5m2, odnosno do 10m2, cena je veća. To sve zavisi i od vrste keramičkih pločica (obična keramika, granitna, ''kamena'' itd) i njihove veličine, podloge tj u kakvom je stanju površina na kojoj se radi keramika, da li su potrebni i drugi radovi radi pripreme, krivi zidovi, neravnine koje treba ispeglati, rupe, skidanje starih pločica ili boje i gleta, ravnajući sloj, hidroizolacija itd sve utice na cenu, a prosečna cena ugradnje je 8-15e/m2. Skidanje starih pločica 3,5-5eur/m2.
Hidroizolacija se posebno naplaćuje, najčešće po m2 poda tj osnove 30ak eur sa materijalom, u proseku je to 150 do 250e za neko prosečno kupatilo 5-8m2 u osnovi. Pripremni radovi kao sto je nivelisanje podova i ravnanje zidova sa popunjavanjem šupljina takođe se posebno obračunavaju.
Formiranje konačne cene nakon izlaska na teren i procene.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija