Objavljeno: jul 25 2020 08:23

Montaža i servis motora za klizne kapije

Objavljeno: jul 25 08:23
Pregleda: 6
Klizne kapije

Motor se koristi za automatsko otvaranje / zatvaranje klizne kapije. Motori za klizne kapije su u verzijama 24V, 230V i 400V, od 400 kg do 4500 kg i nude veliku mogućnost izbora, u zavisnosti od zahteva korisnika i terena.

Motori za klizne kapije sa napajanjem na 24V dc namenjeni su velikom broju otvaranja. Takođe poseduju i mogućnost baterijskog napajanja. Pošto su u pitanju niskonaponski motori za kapije, dovoljno je da kupite punjač i odgovarajući akumulator i možete da otvarate kapiju čak i kada nema struje.

Motori koji nemaju funkciju usporavanja u trenutku pokretanja ili zaustavljanja motora izazivaju vibriracije jer se kapija zaustavlja naglo. Tako se veliko opterećenje prenosi na redukciju motora a samim tim i na motor, što za posledicu ima manji radni vek motora.

Veoma važan detalj za korisnika je sigurnost, razlog zbog koga su motori za klizne kapije opremljeni enkoderom. Njegova funkcija je da javlja centrali brzinu klizne kapije u svakom trenutku. Kontrolna jedinica po prijemu signala prepreke aktivira potrebne mere da se izbegne bilo kakav incident u zoni kretanja kapije.

Sve funkcije motora za kliznu kapiju mogu se podešavati po potrebi, u skladu sa zahtevima korisnika ili terena. Centrala je direktno integrisana u zaštitno kućište motora, lako je dostupna i opremljen svim potrebnim ulazima i izlazima za dodatnu opremu. Sve podrazumevane opcije programa su na fabričkim vrednostima što omogućava trenutnu upotrebu, odmah nakon instalacije motora. Eventualno, mogu se dodatno podesiti u zavisnosti od zahteva terena ili korisnika.

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da usvojimo celokupne asortimane proizvoda svetskih firmi pa i da uslužno montiramo i servisiramo vaše motore sa kojima pre nismo radili.

Kontakt: Ilić Vladimir 061/24-13-946
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija