Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Pepeljara za poslovne prostore

90 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: Urbana oprema d.o.o. 01 jul 09:35 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
Urbana oprema d.o.o.
Komunalni metalni kontejneri 645 EUR
Držač za bicikla 65 EUR
KLUPA OD DEKING DASAKA 346 EUR
LJuljaška za decu 827 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Novi Sad
Pepeljara pogodna za poslovne prostore
Zapremina (20l)
Zauzima izuzetno malo prostora, pričvršćuje se u pod anker vijcima, a praznjenje je jednostavno, podizanjem gornjeg dela pepeljare. Sve je bolje nego da su pikavci na sve strane razbacani. Na gornjem delu nalazi se pepeljara. Konstrukcija pepeljare je antikorozivno zaštićena plastifikacijom.
Visina ove pepeljare je 1m, a boja se može prilagoditi zahtevima.
Pepeljara interesantnog dizajna – skladna i korisna.
Urbana oprema d.o.o.
Urbana oprema d.o.o Novi Sad izrađuje urbanu i eko opremu. U okviru proizvodnog programa Urbane opreme d.o.o. nalaze se visokokvalitetni proizvodi iz oblasti urbane i eko opreme koje zavaruju atestirani i obučeni zavarivači. Iz proizvodnog programa izdvajamo kontejnere za komunalni otpad, obrtne kontejnere kao i druge proizvode: Abroll kontejnere; Kabine za pušače; Nadstrešnice za automobile Klupe ( gradska klupa, parkovska klupa, klupa za savršen odmor, klupa Mary, izletnički set, klupa za stajanje, ležaljka za dvoje, sedište za autobuske stanice, žičane klupe, klupa za trgove i tržne centre, čekaonički set, klupa sastavljena od četiri i pet pojedinačnih sedišta); Stalke za bicikle; Kante za smeće ( Napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Mogu biti izrađene po Vašoj zamisli i obojene u skladu sa Vašim objektom); Sportska igrališta; Vrteške za decu; Ljuljaške; Klackalice; Penjalice; Nedavno smo otvorili predstavništvo u Otvorili smo predstavništvo u BEOGRADU na VIDIKOVCU (Vidikovčki bazar) Mozete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com ili putem 0648520435 Proizvodi su vrhunskog kvaliteta , naš tim inženjera i arhitekata je stručan i dobro organizovan , a cilj nam je da svaki kupac bude zadovojan uslugom i kvalitetom.
Posetite našu prodavnicu
Narodnog fronta 73 Prikaži na mapi
021 2100 104
http://www.urbanaoprema.rs/
Urbana oprema d.o.o.
021 2100 104
Leaflet
Urbana oprema d.o.o.
Tobogan i penjalica 2 123 EUR
Leksanske nadstrešnice 1 800 EUR
Klupa od dekinga 345 EUR
Vrteška sfera za decu 1 160 EUR
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija