Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

S&P Outfitters tc ada mall

30 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: S&P Outfitters 28 jul 19:31 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Mobile Outfitters je kompanija na tržištu Srbije, ekskluzivni distributer američke grupacije Mobile Outfitters, koja globalno pruža usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona i drugih elektronskih uređaja (laptopova, GPS uređaja i satova) primenom najnovijih tehnologija.

Tehnologije koje koristimo razvijene su od strane stručnjaka iz SAD, optimizovane su za prodaju po tržnim centrima (komercijalnim ostrvima), kombinuju najnovija tehnološka rešenja iz sveta zaštite, sa principom odnosa sa kupcima koji zovemo "doživotni program zamene"  – po kojem se naši proizvodi kupuju samo jednom jer za njih važi doživotna garancija.

Ova tehnologija prisutna je u više od 60 zemalja sveta, i distribuira se na više od 700 lokacija.

Prednosti posla

Radimo, praktično, bez lagera, jer naš nagrađivani Rapid Cut sekač proizvodi folije na licu mesta,

na SVE naše folije dajemo garanciju veka proizvoda, a eventualna zamena folije se može izvršiti i u drugim zemljama, gde god postoji ovlašćeni distributer ove tehnologije.

mašine i sva oprema se proizvode u SAD što garantuje kvalitet.

•matična kompanija iz SAD ima planove razvoja posla i tehnologije za narednih 50 godina, pa je perspektiva ovog posla izuzetno velika.

O samoj lokaciji

Mobile outfitters u Ada mall-u je prisutan vise od godinu dana, tačnije od osnivanja samog tržnog centra. Posao je apsolutno razradjen lično od strane vlasnika, sa konstantnom tendenciom rasta prihoda iz meseca u mesec. Ostvaren profit od samog proizvoda na mesecnom nivou je ⅔.

Razlog prodaje je odlazak u inostranstvo!
S&P Outfitters
Mobile Outfitters je kompanija na tržištu Srbije, ekskluzivni distributer američke grupacije Mobile Outfitters, koja globalno pruža usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona i drugih elektronskih uređaja (laptopova, GPS uređaja i satova) primenom najnovijih tehnologija. Tehnologije koje koristimo razvijene su od strane stručnjaka iz SAD, optimizovane su za prodaju po tržnim centrima (komercijalnim ostrvima), kombinuju najnovija tehnološka rešenja iz sveta zaštite, sa principom odnosa sa kupcima koji zovemo "doživotni program zamene"  – po kojem se naši proizvodi kupuju samo jednom jer za njih važi doživotna garancija. Ova tehnologija prisutna je u više od 60 zemalja sveta, i distribuira se na više od 700 lokacija. Prednosti posla Radimo, praktično, bez lagera, jer naš nagrađivani Rapid Cut sekač proizvodi folije na licu mesta, na SVE naše folije dajemo garanciju veka proizvoda, a eventualna zamena folije se može izvršiti i u drugim zemljama, gde god postoji ovlašćeni distributer ove tehnologije. mašine i sva oprema se proizvode u SAD što garantuje kvalitet. •matična kompanija iz SAD ima planove razvoja posla i tehnologije za narednih 50 godina, pa je perspektiva ovog posla izuzetno velika. O samoj lokaciji Mobile outfitters u Ada mall-u je prisutan vise od godinu dana, tačnije od osnivanja samog tržnog centra. Posao je apsolutno razradjen lično od strane vlasnika, sa konstantnom tendenciom rasta prihoda iz meseca u mesec. Ostvaren profit od samog proizvoda na mesecnom nivou je ⅔. Razlog prodaje je odlazak u inostranstvo!
Posetite našu prodavnicu
Prikaži na mapi

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija