Objavljeno: nov 07 2020 11:54

PRODAJA BIZNISA, SALON ZA PROFESIONLNU NEGU PASA

EUR

Objavljeno: nov 07 11:54
Pregleda: 27
Prodajem stabilan i uspesan salon za sisanje i kupanje pasa (profesionalna nega) u Beogradu.Salon posluje 2 godine na atraktivnoj lokaciji Bulevar Zorana Djindjica 12v,Novi Beograd,u neposrednoj blizini veterinara i pet shopa,sto je veoma bitno za salon i ljubimce jer sve imate na jednom mestu.Lokal je profitabilan i prihodi su stabilni.Svi ozbiljni ljudi koji bi da zapocnu sopstveni biznis,bez rizika poslovanja mogu da se jave Dimitriosu na telefon 063/1108204.
Lokal je pod zakupom ,poseduje centralno gjejanje,100%vlasnik,i u cenu ulazi cela oprema salona :hidraulicni profesionalni sto koji se steluje po visini,masinice,makazice,fen,peskiri,tecnosti i sprejevi za ljubimce,kada za kupanje koja se steluje po visini,sto i stolice za musterije,radna odela za radnike,takodje poseduje kompletan video nadzor i klimu..
Novi vlasnik bi imao troskove prenosa vlasnistva u APR-u.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
27

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija