Objavljeno: apr 17 2022 02:46

Prodaje se razradjen Fast Food na Novom Beogradu

EUR

EUR
Objavljeno: apr 17 02:46
Pregleda: 37
Na prodaju je Fast Food Jerry 011 u TC Piramida. Biznis je pokrenut u oktobru 2017 god i od samog početka imamo odlično poslovanje i stabilan rast. Sam TC Piramida beleži veliki broj poseta dnevno kako iz unutrašnjosti tako i iz inostranstva. U tržnom centru se od nedavno nalazi hotel, privatni fakultet kao I veliki broj novih radnji, kafića i banaka.
U samoj radnji se nalaze dve izložbene vitrine, hladna I topla, radjene po meri. Dva velika inox stola od kojih je jedan pokretni i dva hladna inox stola. Inox viseći elementi i police, inox dupla sudopera sa ugradnom kantom za otpatke. Dva velika frižidera, zamrzivač, toster, palačinkara, friteza, eko grill roštilj, indukciona ploča, dvoetažna pizza peć, velika hauba sa ventilacijom. Lokal je veličine 25m2, poseduje magacinski prostor i mokri čvor, bastu sa stolovima kao i sopstveni video nazor.
Saradjujemo sa Donesi.com i Glovo i imamo vlastitu dostavu, takodje postoji mogućnost proširenja saradnje sa ostalim kurirskim službama koje posluju na tržištu. U okruženju ima veliki broj firmi ali i nekoliko fast foodova, te postoji neophodnost da kvalitet priozvoda ostane na visokom nivou, kako bi se trend rasta nastavio. Potencijalni kupac će dobiti sve normative za artikle sa menija. Imamo odličnu reputaciju kvaliteta i usluge u okruženju i na opštini Novi Beograd gde vršimo dostavu.
O kvalitetu našeg poslovanja govore ocene naših korisnika na Google, Donesi i Glovo. Posedujemo i kompletno uredjen i optimizovan sajt sa bogatim sadržajem - fastfoodjerry.com i razradjene profile na svim socijalnim mrežama.
Razlog prodaje je selidba.
Prodaje se kompletno razradjen posao sa opremom te molim da mi se javljaju samo ozbiljno zainteresovani.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
37
+381655333507

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija