Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Biznis i uspešna firma za prodaju

220 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: Željko Juče 03:40 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Prodaje se registrovana domaća firma, koja već u petoj godini posluje seriozno u oblasti "zbrinjavanja starih lica". Posao je izgrađen pod svim zakonskim uslovima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i poseduje licencu do 2022. god. Objekat poseduje savremeni protivpožarni sistem, opremljenu kancelariju, 10 soba sa ukupnim kapacitetom zbrinjavanja 24 korisinika, 2 kamina, čajnu kuhinju, sve neophodne ugovore sa dobljačima. Takođe je stručno izrađen posao i stekao veoma dobre preporuke. Mesečni promet od 850.000 RSD do 1.000.000 RSD bruto. Svi radnici su uredno prijavljeni (negovateljice, socijalni radnik i higijeničarka). Direktorska plata je 1300€.
Renta za objekat je (2km od centra Beograda) na Voždovcu veoma povoljna: 1800€ - komunalije, struja i voda su na mesečnom nivou oko 250€.

Firma nikad nije bila u blokadi i beleži pozitivan bilnas već 3 god. Takođe dom nije nikad bio pod negativnim nadzorom Ministarstva.

Molimo da se samo ozbiljno zainteresovani kupci jave Nismo zainteresovani ni za kakve saradnje, proširenja biznisa i t.d.
Ka vrhu