Objavljeno: jan 21 2023 12:06

Firma d.o.o Razradjen posao prodajem

EUR

Objavljeno: jan 21 12:06
Pregleda: 75
Prodajem Firmu sa razrađenim poslom nadogradnjama vozila, firma saradjuje sa dilerima brendova Mercedesa, WV, Man, Citroen, Fiat, Iveco. . .

Osnovna delatnost: Nadogradnja teretnih novih i polovnih vozila u minibus-eve, kamionske nadogradnje (cerada, hladnjače, specijalni transport).

Sarađujemo sa svim poznatim prevoznicima kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Firma se bavi proizvodnjom delova od poliestera (fiberglass) od toga najviše proizvodnjom ski box-a (dodatni prtljažnik) za najnovije modele minibuseva, midibuseva i autobusa (posedujemo kalupe za sve nove modele. ) Takodje i dosta kalupa za razne druge delove.

Firma se bavi uvozom delova iz Turske i izvozom proizvoda na tržištu Balkana i EU.

Godišnji promet preko 500 000eura, koji je moguće vrlo brzo i lako udvostručiti.

Firma kreditno sposobna. Postoji više od 10 godina. Imamo ugovorenih poslova za sledećih 4-5 meseci. Prodaje se iz razloga sto imam još dve firme i ne mogu da postignem sve poslove.

Prodajem sa firmom broj telefona, sajt, ins. ta i fb. Takodje dajem kontakte dobavljača, kupaca domaćih i inostranih, kao i upoznavanje sa saradnicima, prodavcima vozila i AMSS gde radimo atestiranje svih proizvedenih nadogradnji.

Moguća pomoć oko proizvodnje i nabavke delova u početnom periodu. Firma ima obučen kadar za rad koji bi trebalo proširiti jer obim posla može da se proširi, takođe u razgovoru bih Vam predstavio svoj biznis plan za proširenje posla.

Uz firmu NE prodajem proizvodni prostor, tako da je idealno ako već posedujete svoju halu.

Cena firme: 100 000eura
Alati i materijali: 30 000eura
Novac na računu firme: 60 000eura

Ukupno: 190 000eura Vam treba da otkupite firmu, s’tim sto Vam na računu ostaje 60 000eura i firma bez dinara dugovanja prema dobavljačima, poreskoj, bankama.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
75

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija