Objavljeno: sep 13 2022 10:53

PRODAJEM RAZRADJEN FAST FOOD NOVOM SADU - 5000€

EUR

Objavljeno: sep 13 10:53
Pregleda: 48
Povoljno prodajem razradjen fast food na izuzetnoj lokaciji u Novom Sadu u neposrednoj blizini bulevara Oslobodjenja i poslovne zgrade Aleksandar. Fast food se sastoji se od girosa, rostilja i sendviča. Kompletno je sve sredjeno bez ulaganja (samo ulaganje u lokal od 0 do zavrsetka radova je preko 20000 evra). Preuzima se apsolutno sve. Radna snaga takodje moze da ostane ali nije uslov novom vlasniku. Od opreme ima apsolutno sve sto znaci da novi vlasnik nema nikakva druga ulaganja.
NAPOMENA:
U pitanju je razradjen lokal sa dobrim dnevnim prometom, razradjen na platformama Wolt i Glovo kao i preko FB i Inst. Firma moze da ostane i da radi kao takva, samo se promeni vlasnik i to je to sto znaci da nemora da se firma gasi i novi vlasnik otvara novu sto zbog prepoznatljivog imena sto zbog svega ostalog, dobavljaca itd. . .
Znaci, posao, lokal, oprema, radnici, roba. . . sve.
Dokaz svega sta je uradjeno i koliko pokazujem u vidu slika lokala od golih zidova do danasnjeg dana.
TELEFON: 069 512 9585
CENA: 5.000 €
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
48
0695129585

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija