Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Prodajem kompletan kozmeticki salon

3 500 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: Slim Line 2 03 jul 13:44 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Novi Sad
Prodajem kompletan kozmetički salon sa opremom i materijalom za manikir, pedikir, depilaciju, nadogradnju svilenih trepavica, tretman lica. Nalazi se na prizemlju studentskog doma Edukons koji je od centra Novog Sada udaljen 4km. Salon je radio na toj lokaciji oko 5 godina i stekao mnogobrojnu klijentelu, tako da ukoliko biste nastavili da radite u ovom lokalu, ne biste počinjali ispočetka, nego bi već prvog dana ostvarili promet.

U salonu se nalaze:

2 manikir stola,
1 kozmetički krevet (npr. za masažu, depilaciju, tretmane lica i tela, trepavice i sl.),
1 pedikir fotelja, i
dvosed u čekaonici.
Fiskalna kasa se nalazi na pultu, koji odvaja čekaonicu od dela za manikir i pedikir. Gipsanim zidom je ograđen deo za pružanje usluga depilacije, masaže, tretmane lica i tela i dr. U salonu se nalaze 2 mokra čvora. Toalet za klijente ima predprostoriju što je u skladu sa novom zakonskom uredbom o sanitarnim uslovima u salonima lepote.

Salon je renoviran u martu mesecu ove godine (zidovi su okrečeni a pedikir fotelja je reparirana). U lokalu je ugrađen i video nadzor.

Ispred poslovne zgrade (studentskog doma) se nalazi veliki besplatni parking, Svetleća reklama dužine 3 m je postavljena tako da se odlično vidi sa glavnog puta.


Za ostale detalje, pozovite me na 0653547444
Slim Line 2
Prodajem kompletan kozmetički salon sa opremom i materijalom za manikir, pedikir, depilaciju, nadogradnju svilenih trepavica, tretman lica. Nalazi se na prizemlju studentskog doma Edukons koji je od centra Novog Sada udaljen 4km. Salon je radio na toj lokaciji oko 5 godina i stekao mnogobrojnu klijentelu, tako da ukoliko biste nastavili da radite u ovom lokalu, ne biste počinjali ispočetka, nego bi već prvog dana ostvarili promet. U salonu se nalaze: 2 manikir stola, 1 kozmetički krevet (npr. za masažu, depilaciju, tretmane lica i tela, trepavice i sl.), 1 pedikir fotelja, i dvosed u čekaonici. Fiskalna kasa se nalazi na pultu, koji odvaja čekaonicu od dela za manikir i pedikir. Gipsanim zidom je ograđen deo za pružanje usluga depilacije, masaže, tretmane lica i tela i dr. U salonu se nalaze 2 mokra čvora. Toalet za klijente ima predprostoriju što je u skladu sa novom zakonskom uredbom o sanitarnim uslovima u salonima lepote. Salon je renoviran u martu mesecu ove godine (zidovi su okrečeni a pedikir fotelja je reparirana). U lokalu je ugrađen i video nadzor. Ispred poslovne zgrade (studentskog doma) se nalazi veliki besplatni parking, Svetleća reklama dužine 3 m je postavljena tako da se odlično vidi sa glavnog puta. Za ostale detalje, pozovite me na 0653547444
Posetite našu prodavnicu
Vojvode Putnika 68B Prikaži na mapi
0653547444
https://www.slimline.rs

virtuelna tura kroz salon

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija